Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (2024)

Klantenservice

0162-513330

€ 0,00

MenuShowroomsBadmeubelsSpiegelsDoucheBadenKranenRadiatorenToilettenWastafelsTegelsAccessoiresKlantenservice

De complete badkamer vernieuwen? Bij ons vind je alles waar je naar op zoek bent. Voor de kleine badkamer die je praktisch wilt inrichten tot de grotere ruimte met plaats voor bijvoorbeeld een vrijstaand bad.

Wij helpen je inspiratie op te doen in onze showrooms, waar we met de complete badkamers graag laten zien wat er mogelijk is. Ontdek de verschillende stijlen en droom alvast weg bij heerlijke momenten in bad, de frisheid waarmee je ’s morgens onder de douche stapt en het fijne gevoel van wellness dankzij de decoratieve tegels op de wand.

Bekijk onze showrooms

Alles voor in de badkamer

Wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet als je een all-in badkamer samenstelt of door ons wilt laten ontwerpen?
We zetten voor je op een rij wat daar allemaal bij hoort.

Badkamermeubel

Het badkamermeubel is misschien wel het meest gebruikt in de badkamer. Je wast zich er ’s morgens je gezicht, poetst je tanden en brengt er bijvoorbeeld de make-up aan. Bovendien biedt het ruimte om een aantal spullen op te bergen en is de spiegel zowel heel praktisch als een mooie manier om de ruimte groter te laten lijken.Benieuwd wat er allemaal hoort bij een badkamermeubel in een complete badkamer?

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (3)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (4)

  • Link
    Badmeubel

    Kies je een compleet badmeubel? Het is de beste keuze om alles met elkaar te combineren. Handig in een kleinere badkamer, waar je liever vierkante meters overhoudt om je vrij te kunnen bewegen.

  • Link
    Wastafelkraan

    Het badkamermeubel is niet compleet zonder wastafelkraan. Ga je voor een vrijstaande kraan of een model in het kraangat van de wastafel? Ontdek de mooie modellen voor een complete badkamer.

  • Link
    Wastafel

    Het pronkstuk van het badkamermeubel, waar je iedere dag opnieuw gebruik van maakt. Vierkant, rechthoekig en rond: kies uit de enkele of dubbele wastafels en bijvoorbeeld de waskommen.

  • Link
    Onderkast

    In de onderkast van het badkamermeubel kun je van alles opbergen, waar je snel bij wilt kunnen. Handig voor de voorraad en bijvoorbeeld de handdoeken, zodat je die makkelijk kunt pakken.

  • Link
    Badkamerkast

    Op zoek naar extra opbergruimte in de badkamer? Met een badkamerkast zorg je er in de complete badkamer voor dat je alles netjes achter een deurtje of in een lade uit het zicht kunt leggen.

  • Link
    Spiegel

    In de spiegel bekijk jij jezelf, terwijl het er daarnaast voor zorgt dat de badkamer groter lijkt. Ontdek de spiegels met verwarming en verlichting, waarmee het bovendien een luxe toevoeging is.

Tip! Bekijk in onze showroom met badkamers hoe de onderdelen mooi samenkomen.

Douche

Een douche mag in de complete badkamer natuurlijk niet ontbreken. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat je de keuze hebt uit allerlei verschillende stijlen.
Ga je bijvoorbeeld voor een luxe inloopdouche, een (slanke) douchebak of bijvoorbeeld een specifieke doucheset met een grote regendouche?

De douche is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de complete badkamer. Afgewerkt met een glazen wand of juist met een mooie douchecabine, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Wij helpen je inspiratie op te doen en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd zal zien als je een keuze maakt.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (5)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (6)

  • Link
    Doucheset

    De complete doucheset is de makkelijkste keuze in een complete badkamer. Met alles in één set weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Bovendien past het qua stijl allemaal netjes bij elkaar.

  • Link
    Douchewand

    De douchewand voorkomt dat het water door de rest van de badkamer spat. Aan de andere kant kun je er makkelijk doorheen kijken, waardoor er licht doorheen valt en de badkamer groter lijkt.

  • Link
    Douchecabine

    Kies je voor een complete douchecabine? Een goede keuze in de badkamer, waarbij je de keuze hebt uit allerlei modellen. Ontdek bijvoorbeeld de kwartronde, vierkante en rechthoekige vormen.

  • Link
    Douchebak

    De douchebak zorgt voor een (lichte) verhoging, waaronder het water netjes weg kan stromen. Je hebt de keuze uit allerlei mooie en stijlvolle modellen voor bij de rest van de douche.

  • Link
    Inloopdouche

    Ga je voor luxe en een stijlvolle douche? Dan is een inloopdouche waarschijnlijk de beste keuze. Het is bovendien heel ruimtelijk, waardoor je de badkamer nog een stuk groter laat lijken.

  • Link
    Douchedeur

    Combineer de douchewand met een douchedeur, waarbij je de keuze hebt uit tal van modellen. Kies uit links- en rechtsdragend, in de maat waar je voor jouw complete badkamer naar zoekt.

  • Link
    Douchekraan

    Met de douchekraan zet je die aan en weer uit. Bovendien regel je de temperatuur en zelfs de kracht van de stralen. Kies een mooie douchekraan, die je bovendien weg kunt werken in de muur.

Bad

Wil je lekker in bad en af en toe even helemaal nergens aan hoeven denken? Het bad is dan de beste keuze, waarmee je van jouw badkamer een bijzondere wellness maakt. Bekijk de vrijstaande modellen en het bad op pootjes, net als de andere baden die je op een mooie manier in kunt (laten) bouwen.

Het bad is er voor één of twee personen en bijvoorbeeld kwartrond voor in de hoek. Ontdek het uitgebreide assortiment of kom de baden uitproberen bij ons in de showroom vol met complete badkamers.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (7)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (8)

  • Link
    Type baden

    Zoek je een één- of tweepersoonsbad? Kies uit de vrijstaande en inbouwbaden, zowel rechthoekig, ovaal of kwartrond voor in de hoek. Wij helpen je graag bad-inspiratie op te doen.

  • Link
    Badkuip

    De badkuip is het belangrijkste onderdeel van het bad, waarbij je de keuze hebt uit acrylaat en andere materialen. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de voor- en nadelen daarvan.

  • Link
    Badwand

    Met de badwand zorg je eenvoudig voor een afscheiding met de rest van de badkamer. Om onbezorgd te badderen en er bijvoorbeeld in te kunnen douchen, als je wat vierkante meters wilt winnen.

  • Link
    Badkraan

    Ga je voor een vrijstaande badkraan of een model dat bij het bad hoort? Ontdek de mogelijkheden voor de vrijstaande modellen en de andere baden om de badkamer compleet te maken.

  • Link
    Bad-accessoires

    Met de bad-accessoires zorg je ervoor dat je de complete badkamer op een sfeervolle wijze kunt inrichten. Uiteraard met alles wat je nodig hebt, waarover onze medewerkers graag met je meedenken.

Toilet

Het toilet in de badkamer is een fijne luxe of helpt vierkante meters te besparen. Een goede keuze als je een complete badkamer wilt samenstellen, waarbij je denkt aan alle belangrijke onderdelen van het sanitair. Je hebt de keuze uit diverse toiletten, die je op kunt hangen en bijvoorbeeld met een heel stijlvolle en strakke afwerking.

Veel van de toiletten zijn voorzien van soft-close en bijvoorbeeld quick-release. Onze medewerkers vertellen je graag meer over deze handige functies, waarmee je er in de complete badkamer voor zorgt dat je daar heel eenvoudig en comfortabel gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (9)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (10)

  • Link
    Inbouwreservoir

    Het belangrijkste onderdeel als je kiest voor een hangtoilet, omdat je het reservoir in moet (laten) bouwen. Je hebt de keuze uit grotere en kleinere modellen, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

  • Link
    Bedieningsplaat

    Met de bedieningsplaat trek je door, al is het daarnaast natuurlijk een stijlvol element voor het toilet. Ontdek de mogelijkheden, waarmee je een grote of een kleine spoelbeurt voor het toilet kiest.

  • Link
    Fonteintje

    Het fonteintje in het toilet laat je de handen wassen. Ga je voor een heel stijlvolle waskom of voor een mooi model in de hoek van de ruimte? Ontdek wat er mogelijk is voor in de complete badkamer.

  • Link
    Toiletmeubel

    In het toiletmeubel berg je eenvoudig een aantal belangrijke spullen op. Zorg dat je ze altijd bij de hand hebt, terwijl je ze wel mooi uit het zicht weg kunt leggen wanneer je zorgt voor de voorraad.

  • Link
    Toiletbril

    Op de toiletbril neem je plaats, dus het is belangrijk om die lekker comfortabel te kiezen. En zoek je een specifiek stijlvol of randloos toilet? Denk dan ook meteen na over de bril die je kiest.

Tegels

Mooie tegels maken de complete badkamer, dankzij de diverse uitstralingen en sferen waar ze voor zorgen. Ga je voor heel strak en stijlvol, voor een meer klassieke stijl of wil je het vooral stoer laten ogen? Bij ons in de showroom met badkamers helpen we je graag inspiratie op te doen voor de tegels.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (11)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (12)

  • Link
    Badkamertegels

    Zoek je tegels voor op de vloer, die je in de badkamer kunt gebruiken? Wij helpen je inspiratie op te doen met de diverse afmetingen, kleuren en patronen die je bij ons kunt kiezen.

  • Link
    Wandtegels badkamer

    Combineer je de vloertegels met mooie wandtegels voor de badkamer? De complete ruimte krijgt er een geweldige uitstraling en sfeer van. Ontdek de grote tegels en bijvoorbeeld het mozaïek.

  • Link
    Douchetegels

    Ga je voor tegels specifiek voor in de (inloop)douche? Een mooie keuze als je kiest voor bijvoorbeeld grote vierkante of rechthoekige tegels. Fijn om op te douchen en mooi in de rest van de ruimte.

Verwarming

’s Morgens vroeg uit bed en met je blote voeten naar de badkamer? Zorg voor de juiste verwarming en laat je verwelkomen in een heerlijke ruimte die voelt als je eigen wellness. Dankzij radiatoren en vloerverwarming, waarmee je het heel aangenaam maakt om er ook op de koudste dagen naar binnen te stappen.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (13)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (14)

  • Link
    Radiator

    Zoek je een radiator die verwarmt, de handdoeken droogt en er bovendien mooi uitziet? Ontdek ons assortiment met designradiatoren. Een mooi onderdeel om de badkamer compleet te maken.

  • Link
    Vloerverwarming

    Wil je jouw voeten lekker warm verwennen? Met vloerverwarming wordt het een feestje om uit bed te stappen of op een koude winterdag lekker naar het bad of de douche in de badkamer te lopen.

Accessoires

Zeker weten dat je overal aan hebt gedacht in de complete badkamer? Met de belangrijke accessoires zorg je ervoor dat je alles bij de hand hebt. Kom naar onze showroom, dan helpen we je er graag voor te zorgen dat je niets over het hoofd zal zien als je de nieuwe badkamer wilt inrichten.

Meer informatie

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (15)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (16)

  • Link
    Toilet

    Op zoek naar een toiletrolhouder of een accessoire om de WC-borstel in te plaatsen? Met de accessoires voor het toilet zorg je ervoor dat je alles letterlijk altijd gewoon binnen handbereik hebt.

  • Link
    Wastafel

    Op de wastafel wil je vaak van alles neerzetten, maar hoe voorkom je dat het rommelig wordt? Met de juiste accessoires heeft alles een plek en staat er nooit meer iets lelijk in de weg.

  • Link
    Douche

    In de douche wordt alles nat en glibbert het makkelijk uit je handen. Met de juiste accessoires voor de douche voorkom je die lastige situaties. De beste keuze om de badkamer compleet te maken.

  • Link
    Bad

    Bij het bad wil je natuurlijk een paar dingen bij de hand hebben. Handig als je wat wilt lezen of je juist even uit wilt rusten op een hoofdkussentje. Ontdek de accessoires speciaal voor het bad.

  • Link
    Accessoire set

    Ga je voor een complete accessoire-set voor in de badkamer? Je weet dan zeker dat je echt alles bij de hand hebt. De ideale keuze in de complete badkamer, om die volledig opnieuw in te richten.

Complete badkamer: bezoek onze showrooms

Een complete badkamer inrichten en wil je graag inspiratie op komen doen? Kom naar onze showrooms, ook bij jou in de buurt. We laten je graag zien hoe je mooie combinaties maakt en welke mogelijkheden je hebt. Of stel onze specialisten jouw vragen, zodat je zelf ontdekt hoe je de nieuwe badkamer prachtig en praktisch kunt inrichten.

Bekijk onze showrooms

Q1 Sanitair filialen

Aalsmeer

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (17)

Almere

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (18)

Amsterdam

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (19)

Apeldoorn

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (20)

Beuningen

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (21)

Den Bosch

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (22)

Den Haag

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (23)

Dordrecht

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (24)

Eindhoven

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (25)

Enschede

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (26)

Groningen

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (27)

Heerhugowaard

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (28)

Leeuwarden

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (29)

Sittard

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (30)

Tilburg

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (31)

Zeist/Utrecht

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (32)

Zwolle

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (33)

Klantenservice

Contact
Maak een afspraak
Bezorgen
Betalen
Retourneren
Garantie
Offerte aanvragen
Klachten
Service
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden

Merken

Alca
Axel
Alesso
Bellanti
Dutler
Gaboli Luigi
Enix
Keralux
La Torre
Trisline
Wolfsburg

Handige links

Compleet assortiments overzicht
Complete badkamer
Badkamermeubel
Wandcloset akties sets
Regendouches
Vrijstaande baden
Sanitair mat zwart
Sanitair gun metal
Sanitair goud geborsteld
Keuzehulp badkamermeubel
Blog Q1Sanitair.nl

Handige links.

Complete badkamer
- Badkamermeubel
- Douche
-- Douchecabine
-- Inloopdouche
- Bad

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (34)

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (35)

Showrooms

Statische benaming

Complete badkamer: van klein tot groot | Q1 Sanitair (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5751

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.